fbpx

LIPUT


Liput 39 € (sis. palvelumaksut)

pe 10.12.2021 HELSINKI, Savoy-teatteri

SOULMIEHET – Elävänä eteenpäin konsertti


Soulmiehet Sami Saari, Niko Ahvonen ja Jussu Pöyhönen nostavat tunnelman lattiasta laipioon! Kun yleisö ja esiintyjät kohtaavat pitkästä aikaa, on tunnelma taattu. Elävänä eteenpäin -konsertti on lähtölaukaus kohti koronan jälkeistä normaalia aikaa.  Hyvää elävää musiikkia onkin kaivattu pitkään!
Ohjelmistossa kuullaan solistien tuttuja hittejä ja uutta materiaalia. Rytmiä ylläpitää kuuden soittajan taitava orkesteri.
Tule mukaan!

 HUOM!

Savoy-teatterin tapahtumissa edellytetään koronapassia ja maskin käyttöä kaikilta. Katso tarkemmat ohjeet Savoy-teatterin infosivulta TÄSTÄ.

 

 

 

Seuraa Soulmiehiä somessa:

#soulmiehet

Kuuntele Soulmiesten musiikkia:

Tilaa cd-levy verkkokaupasta:

SOULMIEHET


 

Sami Saari

Suomisoulin kuningas Sami Saari on tehnyt pitkän ja erittäin vakuuttavan uran. Viime vuodet Sami on ollut omien keikkojensa ohella mukana teatteriproduktioissa sekä useiden Suomen menestyneimpien rap-artistien tuotannoissa, näistä mainittakoon vaikka Cheek ja Elastinen.Sami Saari on siis samaan aikaan ajaton, että ajankohtainen artisti! Hitit, kuten ”Ainutkertainen” ja ”Onnen kyyneleet” ihastuttavat edelleenkin. Uutta tuotantoa edustaa Rähinä Recordsin julkaisema single ”Unelmien luo” (feat. Elastinen)

Jussu Pöyhönen

Jussu Pöyhönen tunnettu Suurlähettiläät-yhtyeen laulusolistina, lauluntekijänä ja perustajajäsenenä. Jussun käsialaa olevat lukuisat tutut hittibiisit soivat radioissa edelleen kovaan tahtiin. Esimerkiksi Pitääxunaina, Kuka pysäyttäisi kellot ja monet muut kappaleet tunnistetaan ja osataan ulkoa. Jussu on julkaissut myös omalla nimellään musiikkia ja vuonna 2013 hän julkaisi Bel Vel –kokoonpanolla levyn.

Niko Ahvonen

Niko Ahvonen on Cortina Jets -yhtyeineen julkaissut viisi albumia ja säpissyt sadoilla keikoilla. Tavattavissa myös A. Kaurismäen elokuvassa ”Pidä huivista kiinni, Tatjana”. Tällä hetkellä Ahvonen viimeistelee uutta albumia tuottajansa ja soul-mies kollegansa Sami Saaren kanssa. Levyltä julkaistu single  ”Kantapöytä” on soinut hyvin radiossa.

Show N’ Dinner


 

Kysy lisää keikkapaikoilta !

PRESS


Soulmiehet on rekisteröity tavaramerkki. Kuvien, nimen ja muun materiaalin käyttäminen ilman lupaa on kielletty.

INFO


Vesa Walden

Manageri